FS de 4
Studiegrupper
Kerneaktiviteten i A3A
Overblik over muligheder.
Kalender
En samlet oversigt over kommende arrangementer
Foredrag
Spændende foredrag om udvalgte emner og debatter.
Oplevelser
Sommerseminar, temarejser, ekskursioner m.m.

VELKOMMEN TIL A3A

Samlingsstedet for alle os, der gerne vil blive ved med at leve et aktivt, engageret liv og dele ud af vores erfaringer, når vi har afsluttet vores arbejdsliv.

Drevet af videbegærlighed
Vi er en gruppe af videbegærlige seniorer, der har arbejdet i mange forskellige brancher og typisk har en lang og god karriere bag os. Nu ønsker vi ikke blot at følge med inden for vores egne arbejdsområder, men også at dykke ned i nye stofområder for at udfordre og inspirere hinanden. Medlemmerne har efter eget valg mulighed for at deltage i de fælles arrangementer og i en række studiegrupper.

Foreningen arrangerer 7-8 medlemsmøder årligt. Hertil inviteres foredragsholdere udefra, ofte fremtrædende personer med stor indsigt og erfaringer fra erhvervsliv, forskning, humanistiske miljøer eller det offentlige. Et medlemsmøde kan også bestå i besøg på en virksomhed, forskningsinstitution eller lignende.

Studiegrupperne mødes fortrinsvis i hinandens hjem i dagtimerne, og vi diskuterer kultur, samfund og videnskab mv. mens de større medlemsmøder typisk finder sted i Kildeskovshallen i Gentofte.

Nye horisonter
A3A har siden 1987 skabt rammerne for en aktiv og engageret 3. alder. En alder, hvor vi for alvor kan høste af faglige og personlige erfaringer - og samtidig har tiden til at udvide vores horisonter og fordybe os i nye fagområder. Vi håber, at du også vil være med og glæder os til at blive klogere sammen med dig.

God fornøjelse og læselyst.

BLIV MEDLEM

Send formular, det er helt uforpligtigende.

Hvem kan blive medlem?
For at blive medlem skal du være fyldt 60 år, ikke længere have fuldtidsarbejde og have lyst til at deltage aktivt i en eller flere studiegrupper. Hvis din partner endnu ikke er fyldt 60 år eller stadig er på arbejdsmarkedet, kan han eller hun selvfølgelig også optages som medlem, så I kan have gode fælles oplevelser i A3A.

Hvad koster det?
Et medlemskab af A3A koster kr.400 om året. Det dækker deltagelse i fællesmøder, administrationsomkostninger og lokaleleje. Udflugter, forplejning, entreer eller billetter betales separat fra gang til gang.

Sådan søger du medlemskab:
Udfyld og send formular. Det er ikke forpligtigende. Skulle du have spørgsmål? Gå til kontakt-info

Når du har indsendt dit ønske om medlemskab, modtager du en invitation per e-mail via online tilmeldingssystemet NemTilmeld, hvor du via link indtaster din kontaktinformation og betaler årets kontingent. Du kan vælge mellem kort eller Mobilepay. Du fornyer dit medlemskab på samme vis i starten af februar hvert år efter generalforsamlingen har fastsat årets kontingent.

SENESTE INDLÆG

Se og læs om nogle af de foredrag og oplevelser som A3A medlemmer har haft.